Booking af underholdning


Som noget nyt tilbyder Langhoff & Dohn underholdningsindslag til receptioner, kongresser, konferencer og festmiddage.

Når man har musikalsk overskud, bliver musik til en leg. Og når publikum inddrages i legen, bliver det for alvor sjovt. Det er i hvert fald vores erfaring.

Et underholdningsindslag med Langhoff & Dohn byder først og fremmest på et godt grin. For her bliver der leget med musikken på en måde, som motionerer lattermusklerne. Det er musikalsk ekvilibrisme kombineret med parodier, sjove sange og tossede indfald - alt sammen serveret med lune, nærvær og timing. Her kan man fx opleve Bjarne spille "Titanic" på en tårefremkaldende blokfløjte, Eskild spille violin og danse riverdance på samme tid eller nyde dukkerne Bettina og Preben, som synger duet sammen med publikum.

Vi sætter en ære i at have publikum med, fordi det skaber en uhøjtidelig stemning, som forplanter sig til resten af arrangementet. Det er skæv humor og en lille smule blær i øjenhøjde med publikum.

Det er svært at beskrive - det skal simpelt hen opleves.

Pressen skrev:

“Det swinger forrygende, når Langhoff & Dohn spiller... Det er musikalsk virtuositet, der vil noget.”
Morten Buckhøj (teateranmelder)

“En musikalsk duel mellem Bjarne Langhoff og Eskild Dohn er både komisk og charmerende. Og senere ser vi Eskild Dohn fremføre "What a Wonderful World" på basguitar, trompet, stortromme, lilletromme og hi-hat samtidig. Det er betagende at se på, og det er velfungerende som et festligt indslag.”
Morten Hede (teateranmelder)

“Og nu vi er ved musikken - den var nemlig aftenens absolutte højdepunkt! Stor anerkendelse skal der lyde til musikerne Bjarne Langhoff og Eskild Dohn, som gør det forbandet godt... De to herrer er gennemmusikalske - formidabelt arbejde.”
Christian Skovgaard Hansen (teateranmelder)