Booking af musik


Vi er to professionelle musikere, som har arbejdet sammen gennem mange år, fordi vi deler samme begejstring for musik og håndværksmæssig kvalitet.

Vores filosofi er, at alt er 100% live. Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer. Vi spiller uden rytmeboks eller på forhånd indspillede arrangementer, fordi vi sætter en ære i godt musikalsk håndværk. Vi tror på, at publikum kan høre forskel på, om musikken lever i nuet, eller om den afvikles stift og mekanisk. Vi bruger derfor heller ikke sætlister, nodestativer eller tekstmapper, fordi vi ønsker at være i øjenhøjde og øjenkontakt med det selskab, vi er sammen med. I stedet bruger vi vores ører og fingerspidsfornemmelse og tager udgangspunkt i arrangørens ønsker og selskabets smag. For der findes ikke to arrangementer, som er ens.

Vi tager altid gerne imod opfordringer, fordi det skaber en bedre stemning – med masser af latter, sang og dans. Vi kan naturligvis ikke efterkomme ethvert ønske, men vi har et bredt repertoire, der tæller mere end 500 sange fra de seneste syv årtier, som vi behersker udenad, så vi kan som regel stille selv det mest kræsne publikum tilfreds.

Som bekendt er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi er ikke det billigste orkester på markedet; til gengæld kan vi garantere nærvær, kvalitet og professionalisme i usædvanlig grad for dem, der – ligesom vi – synes, at musikken er vigtig.

Referencer:

“Der er altid garanti for musik af højeste kvalitet, når vi booker Langhoff & Dohn til at spille – hvad enten der er tale om bryllup, familie- eller firmafest. De forstår at møde vores gæster, hvor de er, så ofte bliver der danset til den lyse morgen. Det er tydeligt, når bandet ankommer, at de glæder sig til at komme i gang med at spille. Langhoff & Dohn’s professionelle tilgang til tingene gør, at det for os som hotel er en fornøjelse at samarbejde med dem.”
Gitte Kjær (Receptionschef - Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter)

“Jeg har flere gange haft den store fornøjelse at deltage i arrangementer, hvor Langhoff & Dohn har stået for den musikalske underholdning. Veludført og dejligt varieret playliste med en dejlig kontakt til publikum. Jeg giver Langhoff & Dohn mine bedste anbefalinger.”
Brian Nielsen (CEO - Northside / Tinderbox)

“Ønsker du musik på højt plan, så er der ingen tvivl om, at Langhoff & Dohn leverer varen. Vi har haft dem til at spille adskillige gange, og alligevel er der så stor variation, at det aldrig bliver ensartet og kedeligt. De formår at få alle med og inddrage publikum i festen, og man føler egentlig, man altid har kendt dem. Det er stemmer og instrumental underholdning på et ualmindeligt højt plan, der varmt kan anbefales til alle slags events.”
Thomas Nielsen (Golfmanager - Himmerland Golf & Spa Resort)

“Jeg har hyret Langhoff & Dohn i flere omgange, både som duo og som band - det har spillet max. Deres X-faktor består I, at de er gode til at fornemme stemningen og har humor - de er ikke bange for at lave sjov fra scenen, og det gør oplevelsen meget nærværende og meget lidt jukeboks-agtig. Det er også muligt at komme med ønsker til sange, og der bliver man overrasket: De kan helt utrolig mange sange... Så kort sagt; de spiller og synger fedt og er alle pengene værd.”
Michael Lund (Manager - EG A/S)