Hvem er vi?


Langhoff

Bjarne Langhoff er en blændende sanger og pianist, der er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium. Som sanger har han bl.a. opnået fornemme anmeldelser for sine roller i musicalerne ”Hair” og ”Chess” i Aarhus Musikhus, ”Evita” på Fredericia Teater samt ”Grease” på Aarhus Teater. Bjarne har desuden i en årrække slået sine folder som sanger i disco-orkestret Le Freak og deltaget flere gange i DR’s Melodi Grand Prix. I 2012 charmerede han hele Danmark i sangkonkurrencen ”Voice” på TV2, hvor han endte i finalen.

I 2014 udgav Bjarne albummet ”Safe Distance” med egne sange, som har opnået airplay ikke blot på P4, men også på udvalgte radiostationer i USA. Og i 2017 medvirkede Bjarne, sammen med Eskild, i opsætningen af Aarhus' nye revy, "Komikby".

I 2018 spiller Bjarne igen én hovedrolle i en opsætning af Chess, som er på turné i hele landet

Læs mere om Bjarnes aktiviteter på www.bjarnelanghoff.com, eller følg ham på Facebook.

Dohn

Eskild Dohn er en alsidig sanger og multiinstrumentalist, der af mange er kendt som guitarist i Lars Lilholt Band, som han har turneret med i knap 10 år. Han behersker desuden instrumenter som trompet, saxofon, mandolin, violin og bas. Sideløbende har han været sideman og sangskriver for en række andre danske artister og komponeret musik til teater og tv. Han har desuden optrådt og indspillet med navne som Sigurd Barrett, Søren Sko, Jette Torp, Inside the Whale, Julie Berthelsen, Harvest Moon, Viggo Sommer, Maria Lucia og Bruce Guthro.

I 2015 udgav Eskild et album med egne sange på dansk under titlen ”Sange for voksne”, som er blevet spillet flittigt på både P4 og P5. Og i anledning af reformationens 500 års jubilæum i 2017 udgav han - med Bjarne som medproducer - albummet "Reformationen rocker", som forvandlede støvede salmer fra 1500-tallet til nutidige rocksange. Flere af disse sange har ligeledes fundet vej til P5 og har i en længere periode placeret sig på Dansktoppens top-10-liste.

Læs mere om Eskilds aktiviteter på www.eskild.dk, eller følg ham på Facebook.